Hétfőtől ez érvényes

2024.03.02. 15:00

Parkolóhelyek szűnnek meg a Dayka Gábor utcában hétfőtől

A várakozóhely megszűnésével, a „Megállni tilos” tábla hatályát március 4-től kezdődően ellenőrzi a Rendőrség és a MIÖR.

A képen látható helyen már nem parkolhatunk hétfőtől

Forrás: miskolci városháza

A „Dayka utca térségében megvalósuló forgalomcsillapítási intézkedések” projekt részeként kialakított forgalmi rend felülvizsgálatának egyik elemeként, a Dayka Gábor utcában, gépjármű-várakozóhelyeket szüntetnek meg, a fenti képen látható, melyeket.  Ezt az indokolja, hogy az ott parkoló járművek jelentős mértékben akadályozzák a jobbra (Dayka Gábor utcáról a Hunyadi János utcára) kanyarodó, külső sávba történő besorolást, ezáltal az egyenesen tovább haladást is megnehezítik, tájékoztatta portálunkat a miskolci városháza sajtóosztálya.

Ezzel összefüggésben pénteken közúti jelzőtáblákat helyeztek ki, valamint – előre láthatólag – hétfőn az útburkolati jeleket fekete festéssel érvénytelenítik. A várakozóhely megszűnésével, a „Megállni tilos” tábla hatályát március 4-től kezdődően ellenőrzi a Rendőrség és a MIÖR.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában