Zene

2024.05.08. 16:00

Májusban a Müha Klub vendégei ezúttal vérbeli rockerek

A soron következő klubesten két ízig-vérig rocker, Nagy Dávid és Schrott Péter akusztikus estét élvezhetjük majd május közepén.

Boon.hu

Schrott Péter

Fotó: MW

A Müha Klubok koncepciójuk szerint egy pódiumbeszélgetéssel kezdődnek, amelyek célja, hogy a művészek közelebb kerülhessenek közönségükhöz, azaz emberközelbe hozza a sztárokat.

Most sem lesz ez másként

Most két vérbeli rockert, Nagy Dávidot és Schrott Pétert mutatják be, akik szóló pályafutásuk dalai mellett rock klasszikusokat is műsorra tűznek - akusztikus köntösben előadva a Művészetek Háza Kávézójában. 

Schrott Péter nevét a Tűzmadár, Continoom, Zártosztály, Omega Testamentum zenekarok révén hallhattuk. Ez az akusztikus műsora mindenféle zenei kütyüvel, looperrel, szájgitárral, lábdobokkal tarkított előadásmódja egészen egyedi élményt nyújt. Péter már többször lépett föl a Zártosztály koncertjén Miskolcon az Adyban és a Gárdonyi parkban is. 

Nagy Dávid nevét a rockrajongóknak nem igazán kell bemutatni. Legtöbben a Pokolgép gitárosaként ismerték meg, de a híres metal zenekaron túl is van bőven zenei élete. Saját, pop-rock - blues dalai is zseniálisan szólnak. Dávid a Műha Klubot követő szombaton a Gárdonyi parkban fog gitározni a Totális Metál koncerten Kalapács Józsi és Rudán Joe és más volt Pokolgép tagok társaságában. 

A művészek természetesen két önálló blokk után együtt is zenélnek majd ezen az estén. Aki szereti a vérbeli rockzenét, annak ott a helye május 16-án este 8-tól a Művészetek Háza Kávézójában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!