Figyelem!

2024.04.27. 09:31

Balesetekkel indult a szombat reggel Borsodban

Öt baleset is történt szombat reggel Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

Baleset történt

Forrás: GettyImages

Baleset történt szombat reggel a 3307-es úton, Hejőpapinál. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. Torlódás várható.

Szintén szombat reggel Kazincbarcikán is baleset történt, az Alsóvárosi körúton. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 30 perc. Torlódás és forgalomkorlátozás várható.

Baleset történt Tiszaújvárosban is, a Szederkényi úton. A helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek. Torlódás várható. Lassú haladás lehetséges.

Baleset történt szombat délelőtt Miskolcon is, a József Attila utcában. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. Lassú haladás lehetséges.

Kisteherautóval karambolozott egy személyautó a 37-esen, Olaszliszkánál

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze a 37-es főút 46-os és 47-es kilométerszelvénye között, Olaszliszka térségében, az erdőbényei elágazásnál. A tolcsvai hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket, amelyekben összesen öten utaztak. A balesethez a társhatóságok is megérkeztek, félpályás útlezárás mellett végzik a munkálatokat - közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában