Év sportolója

2024.04.19. 16:00

Giada nagyon köszöni, hogy szavaztak rá

Olvasóink döntöttek az Év sportolóiról Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

Molnár István

Fotó: Molnár István

Az Észak-Magyarország és a boon.hu február 19-én indította útjára az Év sportolója közönségszavazását. Vármegyénk bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére hirdettük meg az Év sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthettek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában – az év női sportolója, az év férfi sportolója, az év női csapata, az év férficsapata – kerestük a legjobbakat.

Íme a végeredmény

A legjobb női sportolónak járó díjat Bragato Giadanak (Tiszaújvárosi KKSE, kenu) ítélték oda olvasóink.
A legjobb férfi sportolónak járó díjat Lehmann Csongor (Tiszaújvárosi TK, triatlon) veheti át.
A legjobb női csapat a DVTK Hun-Therm (élvonalbeli kosárlabda) lett.
A legjobb férficsapatnak a DVTK Jegesmedvéket (élvonalbeli jégkorong) választották a voksolók.

A legjobb női sportolónak járó díjat Bragato Giadának  ítélték oda olvasóink. Az oklevelet és a serleget Molnár István kollégánk adta át az újvárosi sportolónak a TKKSE Tisza-parti bázisán.

– Nagyon köszönöm az elismerést, hogy sokan szavaztak rám. Minden díj sokat jelent számomra, köszönöm mindenkinek, aki támogat, edzőmnek, Krucsai Józsefnek a közös munkát. A cél, hogy eljussak idén a párizsi olimpiára, ennek érdekében a válogatókon kell jó menni, mennünk, új párommal, Benkucs Kírával – mondta a TKKSE sportolója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!