Vízilabda: OB I

2024.03.29. 11:00

,,Én is igyekszem mindent megtenni, gólt azonban nem tudok lőni"

Miskolc 20230913 Vízilabda 2023 férfiak OBI OB1 Pannergy Miskolci VLC MVLC Miskolc Tigra ZF Eger Fotó Dömötör Csaba Nemzeti Sport Várkonyi Ádám

Fotó: Dömötör Csaba

Férfi OB I, rájátszás, alsóház, 4. forduló
PannErgy-Miskolci VLC – Metalcom Szentes (Miskolc, dr. Kemény Dénes városi sportuszoda, szombat, 15.00)
Vidumanszky László, az MVLC vezetőedzője: – Az eddig három meccsünkből mindhármat elveszítettük, valamennyit idegenben – mivel így jött ki a sorsolás –, ezért most már végre ideje lenne a győzelemnek, hazai környezetben meg kell mutatni, mire vagyunk képesek. Ebben a szakaszban van még két mérkőzésünk, most, és április 13-án saját pályánkon, most, és akkor is meg kell szereznünk a három pontot, ami a helyosztó szempontjából is lényeges. Úgy érzem, az elmúlt hetek eredményei rontották a renoménkat, azon kell dolgoznunk, hogy ezen javítsunk. A Szentes jó formában van, ők velünk ellentétes utat jártak be eddig, három összecsapást hoztak zsinórban. Készültünk keményen a héten, voltunk ismét kétkapuzni, ezúttal az Újpesthez, szeretnénk megtörni a rossz sorozatot, kívülről igyekszem én is mindent megtenni, gólt azonban nem tudok lőni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!