Tűz és baleset

2024.04.23. 08:00

Kiégett egy tiszaújvárosi lakás, árokba borult egy autó az M3-ason

Az elmúlt héten a vármegye tűzoltóit 122 alkalommal riasztották, amiből 43 tűzoltás volt.

Olaj gyulladt meg a tiszaújvárosi lakásban

Forrás: katasztrófavédelem

Tűz egy tiszaújvárosi lakásban

Olaj gyulladt meg egy társasházi lakás konyhájában Tiszaújvárosban, a Bartók Béla úton április 15-én. A város hivatásos tűzoltói két gépjárműfecskendővel és egy létraszerrel vonultak a tűzesethez. Az egységek gyorsbeavatkozó sugarakkal elfojtották a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették az épületet. A tűz nem terjedt tovább a helyiségből, viszont a lakás használhatatlanná vált. A veszély megszüntetéséig hat embernek kellett elhagynia az otthonát.

Árokba borult egy autó az M3-ason Hejőkürtnél, órákkal később vették észre

Árokba borult egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Hejőkürtnél április 21-én. A tiszaújvárosi és a mezőcsáti hivatásos tűzoltók emelőpárna segítségével kiszabadították a sofőrt a jármű alól, átadták őt a mentőknek, továbbá áramtalanították és a kerekeire állították az autót. Az egységek hőkamerával átvizsgálták a járművet körülvevő bozótost, további sérültet nem találtak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában