Segítséget kér a család: Kigyulladt a házuk, mindenük a tűz martalékává vált Bogácson

Kigyulladt a házuk, mindenük a tűz martalékává vált Bogácson
Kigyulladt a házuk, mindenük a tűz martalékává vált Bogácson - © Fotó: Tóth Balázs
Bogács – Jól jönne a segítség a szerencsétlenül járt családnak: semmijük sem maradt, minden adományt örömmel fogadnának.

Használtan vették a mosógépet, amely feltehetően zárlatot és tüzet okozott Farkas Viktóriáék otthonában. A család legkisebb tagja, a kétéves csöppség súlyos égési sérüléseket szenvedett, már három műtéten is átesett, de még az intenzív osztályon ápolják. Ha minden jól alakul, pár hét múlva már a sebészeten kezelik. Édesanyja egyre bizakodóbb.

Mindenük odaveszett

– Nem merem elkiabálni, de érzem, rendbe fog jönni a gyermekem. Mindenünk odaveszett, bármilyen segítség jól jönne – hangsúlyozta az édesanya. A fiatalasszony elmondta, ideiglenesen bogácsi rokonaiknál húzták meg magukat, ahol szűkös a hely, ezért próbálják mielőbb rendbe hozni otthonukat, mely a tűz miatt lakhatatlanná vált.

bogacsi-tuz1

– Sokkot kaptam, féltem, hogy elveszítem a kislányomat. Eszem ágában nem volt nyilatkozni, a testvérem kért az újságtól segítséget. Most már remélem, mielőbb kihozhatjuk a gyereket a kórházból, és azt is, hogy lesz hová vinnünk, sikerül helyrehozni az otthonunkat – tette hozzá. Viktória lapunknak elmondta, élelmiszernek, ruhaneműnek, bútornak, háztartási gépnek, tehát bárminek örülnének, mert mindenük a tűz martalékává lett.

– Anyagi támogatásnak is örülnénk, több ezer forint Miskolcra az útiköltség, minden nap látogatom a lányomat – sorolta.

ÉM-JA


Egy kislány sérült meg a tűzben Bogácson
Bogács, Mezőkövesd - Kigyulladt egy családi ház Bogácson, a József Attila utcában. A háromszintes épület középső szintjén keletkezett a tűz, amelyben egy kisgyermek megsérült, úgy tudjuk, a kétéves kislány súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A tüzet a mez...