Parkolás „felsőfokon” – Ha a családos hely is kevés

Akt.:
Ha a családos hely is kevés...
Ha a családos hely is kevés...
Miskolc – Egészen meglepő fotókat is kapunk a parkolási megoldásokról, amelyeket folyamatosan közreadunk. De továbbra is várjuk a fotókat!

Lapunk felhívására többen is “nyitott szemmel” kezdtek járni és telefonjukat előkapva egészen érdekes parkolási megoldásokat küldtek nekünk.

parasztparkol-bmw-auchan-2017januir

Rögtön ötöt

Egyik olvasónk mindjárt ötöt, amelyet az elmúlt napokban készített Miskolc különböző részein. A mellékelt fotón lévő megoldás talán azért a legérdekesebb, mert kétszeresen is problémás. Először is azért, mert egy családosoknak fenntartott parkolóhelyre állt be az autós az egyik nagyáruház parkolójában. Ezeket a parkolóhelyeket úgy alakították ki, hogy szélesebbek, mint a normál helyek, hogy az autó ajtaját teljes egészében ki tudja az autós nyitni, így pedig könnyebb legyen a kisgyermeket, vagy a hordozó gyerekülés ki- illetve berakni az autóba.

parasztparkol-01

Emberünk autójában azonban nem tobzódtak a gyerekülések, ami indokolná, hogy igénybe vegye ezt a parkolóhelyet. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy a normál helyektől sokkal szélesebb parkoló állásba sem sikerült beállnia a két vonal közé, hanem ráállt az egyikre.

paraszt-parkol-auchan_650

A többi se kutya

Az olvasónk által beküldött másik négy – szintén érdekes, néhol felháborító parkolási helyzeteket megörökítő – fotót is érdemes azonban megnézni. Van szintén vonalra, vagy a bejárathoz parkolás az áruházi parkolóban. De a kórháznál a járdán megállás is „befigyel”, ahogy az egyik hölgyet az sem nagyon zavarta, hogy éppen útfelújítást végeznek az utcában, nagy nyugalommal parkolta le – nem kicsit az útba – autóját.

paraszt-parkol-cicababa-igrici_650

Továbbra is várjuk azokat a fotókat olvasóinktól az imre.horvath@eszak.hu címre, amelyen olyan parkolási, megállási szituációt rögzítenek, amely szabályt, vagy legalább is jó ízlést sért, így érdemes a bemutatásra.

ÉM


Borsod-Abaúj-Zemplén - Az állatbarát sem biztos, hogy jól parkol. Folyamatosan érkeznek olvasóinktól a fotók a parkolás bajnokairól, akik nem hagyják, hogy összezavarja őket a felfestett vonal, ők akkor is úgy állnak meg, ahogy akarnak. A beérkezett képeket folyamatosan közreadjuk a boon.hu ol...

A legelvetemültebb parkolásokat keressük
Borsod-Abaúj-Zemplén - Keresztbe-kasba, két helyre, vagy egyenesen négyre, a merőleges parkolóhelyre hosszában, a párhuzamosra keresztben, a halszálkásra fordítva, családira kabrióval, rokkant helyre sportautóval, rá a megállni tilos táblára, elfoglalva a járdát, felállva a díszkőre, fűre, beparkolv...

Rosszul csinálod: az ikszre parkolt a suzukis
Miskolc - Összeállítás a parkolás géniuszaiból, olvasóink fotóiból. Hihetetlen néhányan mennyire nem tudnak – vagy akarnak – helyesen parkolni...! Szép számmal érkeztek fotók és vélemények is a lapunkban meghirdetett felhívásra, amelyben olyan járművekről kértünk fotókat olvasóinktól, amelyekkel ...

Nem bonyolította túl...
Miskolc - Nem csitul a vita olvasóink körében, hogy mi az a szabályokat ugyan nem sértő, de a jó ízlés határát átlépő, vagy legalábbis másokat bosszantó parkolási–autóleállítási mód, ami még elnézhető, és mi az, ami mindenképpen túlmegy a „jó ízlés határán”. Olvasóink körében van, aki támogatja k...