Voks 24

2024.05.05. 14:35

Menczer Tamás: a június 9-i választás tétje: háború vagy béke

Ha a föderalisták győznek, akkor nem dönthetünk a saját sorsunkról, Brüsszel dönt helyettünk, belevisznek minket a háborúba, behozzák a bevándorlókat, és beviszik az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba. Ezért mondjuk, hogy békepárti és szuverenitáspárti politikusokat kell Brüsszelbe küldeni – fogalmazott Menczer Tamás az Origónak adott interjúban.

MW

Menczer Tamás az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. október 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Orbán Viktort mindenáron el akarják hallgattatni! Azoknak, akik a békéről beszélnek és békepártiak, már azt sem akarják megengedni, hogy megszólaljanak – ezt mondta Menczer Tamás az Origónak azzal kapcsolatban, ami Brüsszelben a NatCon konferencia körül történt.

Még a megszólalási lehetőséget is el akarják venni, természetesen a demokrácia és a liberalizmus legnagyobb dicsőségére. Egészen nyilvánvaló, hogy ezt a konferenciát azért akarták betiltani, mert Orbán Viktor és más megszólalók is békepártiak és szuverenisták

– nyilatkozta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Kiemelte, két helyszín is a baloldali és háborúpárti politikusok nyomásgyakorlása és a szélsőséges, anarchista, erőszakos Antifa mozgalom fenyegetése miatt mondta le a rendezést. A harmadik helyszínre pedig, amikor már zajlott a konferencia, kivonultak a rendőrök, akik a konferenciát nem megvédeni, hanem bezárni akarták.

Ez az eset jól mutatja, mekkora a nyomás a háborúpártiak részéről felénk és rajtunk. És az is nyilvánvaló, hogy

Magyarország békéjének és biztonságának megőrzése nem egy lezárt folyamat, és ezt nagyon fontos látnia, és tudnia mindenkinek. Magyarország békéjét kizárólag a magyar emberek támogatásával tudjuk megvédeni. Ezért mondjuk, hogy a június 9-i választás tétje: háború vagy béke 

– tette hozzá.

Az Origónak adott interjújában a politikus leszögezte, a kérdés az, hogy jogunk van-e dönteni a saját életünkről, a saját országunkról. 

Jogunk van-e nekünk a békét választani? Jogunk van-e ahhoz, hogy nemet mondjunk a bevándorlásra, vagy ahhoz, hogy megvédjük a gyerekeinket és nemet mondjunk az őrült LMBTQ-propagandára? Mi, szuverenisták azt mondjuk, hogy jogunk van, sőt csak mi, magyarok dönthetünk a saját sorsunkról és a hazánkról. Ezzel szemben a háborúpárti föderalisták – élen Gyurcsány Ferenccel és feleségével – az Európai Egyesült Államokat akarják megvalósítani, vagyis elvennének további jogköröket az országoktól, így Magyarországtól is 

– húzta alá. Hozzátette:

ha a föderalisták győznek, akkor nem dönthetünk a saját sorsunkról, Brüsszel dönt helyettünk, belevisznek minket a háborúba, behozzák a bevándorlókat, és beviszik az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba. Ezért mondjuk, hogy békepárti és szuverenitáspárti politikusokat kell Brüsszelbe küldeni.

A teljes interjú ITT olvasható el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában