Ajánlásgyűjtés

2024.05.07. 17:42

Magyar Péterék kudarcot vallottak

A jelek szerint mégsem olyan népszerű vidéken a Tisza Párt.

MW

Magyar Péter

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Magyar Péter pártja mégsem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat, a Tisza Párt nem indul a megyei közgyűlési listákért – jelentette be Magyar Péter a közösségi oldalán. A baloldali politikus szerint, bár a szükséges ajánlások összegyűltek, mégis így döntöttek. A döntést azzal indokolta, hogy a jelöltek között lehetnek „álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak” és ezek miatt inkább lemondanak a listaállításról.

Ezzel Magyar Péter tovább halad azon az úton amit korábban már Márki-Zay Péter is megjárt, nála is kialakulhatott egyfajta üldözési mánia. A baloldali politikus most azt sugallja, hogy őt ellenségek, ügynökök veszik körül és furakodnak be a pártja soraiba – írja a Magyar Nemzet.

Nem ez az első erre utaló jel a baloldali politikus megnyilvánulásaiban: a lap korábban már beszámolt róla, hogy Magyar Péter szerint a „rezsim” minden lépését figyeli, szerinte ráállítottak kétezer ügynököt, hogy figyeljék a tevékenységét.

A cikk IDE KATTINTVA folytatódik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában