Bulvár-celeb

2024.05.07. 09:14

Olyan ajándékot kapott a világsztár DJ magyar felesége, hogy csak nézünk, mint a moziban

Elképesztő luxusban él Tomcsányi Anett híres ausztrál férje oldalán.

MW

Forrás: Instagram

A legtöbbünknek csak vágyálom lehet az a luxus, amiben Tomcsányi Anett él világhírű ausztrál férjével, Timmy Trumpettel. Szerelmük története is olyan, mint egy valóra vált mese. A híres DJ-vel tíz éve a Petőfi Csarnokban egy pillanatra összeakadt a tekintetük, már akkor érezték, hogy összetartoznak. 

A lemezlovas a menedzserét kérte meg, hogy szerezze meg neki Anett számát. 

Ő azonban véletlenül rossz számot írt  fel, így Timmy hat hónapon át hiába írogatta az üzeneteket. Fél évvel később a DJ újra Magyarországra jött, Anett azonban dühös volt rá, amiért fél éven keresztül nem kereste.

Mérhetetlen gazdagság

Végül minden elrendeződött, és egymásba szerettek. Kétévnyi szervezés után királyi pompában mondták ki a több száz fős násznép jelenlétében a boldogító igent a Mátyás-templomban. Anett akkor azt írta: olyan, mintha álmodna. 

Tomcsányi Anett azóta is elképesztő luxusban él a férjével, akivel a turnék és a nyaralások során már szinte az egész világot bejárták. Egyébként imádnak Magyarországon is lenni, Timmy már félig magyarnak érzi magát, gyakran jönnek a felesége családjához látogatóba. A milliók által követett DJ odáig van feleségéért, Anettnek csak ki kell ejtenie a száján, mit szeretne, már az övé is – írja cikkében a Bors.

Legutóbb például szerelme egy igazi, méregdrága luxusautóval lepte meg.

MICSODA ÉLET!!! Álmaim autója a legjobb férjtől. Áldott vagyok

– írta Instagram-posztjához Tomcsányi Anett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!