Május 5-én lesz az első mérkőzés az új Diósgyőri Stadionban

Akt.:
Május 5-én lesz az első mérkőzés a Diósgyőr új stadionjában
Május 5-én lesz az első mérkőzés a Diósgyőr új stadionjában - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – A DVTK 2018. május 5-én játssza az új diósgyőri stadion nyitómeccsét. Így megyei rangadóval, a Mezőkövesd elleni mérkőzéssel nyit a DVTK új otthona.

A DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es találkozóval avatják fel az új Diósgyőri Stadiont – derült ki abból a közleményből, amelyet csütörtök délután adott ki Miskolc MJV Polgármesteri Hivatala, dr. Kriza Ákos polgármesternek, valamint Sántha Gergelynek, a DVTK ügyvezetőjének az aláírásával.

Várunk minden diósgyőri szurkolót, töltsük meg együtt az új stadiont, buzdítsuk teltházas lelátókon a csapatunkat!”

Amint az köztudott, az 2016. november 2-án indult, 13,115 milliárd forint költségvetésű beruházás első, hivatalos befejezési dátuma 2018. február 2-a volt, majd az merült fel, hogy a március 31-i, Budapest Honvéd elleni találkozóval nyitják meg a létesítményt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy május 5-ig sor kerül-e egy, vagy két tesztmérkőzésre (miként az Szombathelyen is történt), amelyeken mód adódhat az infrastruktúra kipróbálására, és arra is várni kell, hogy a kövesdiek elleni meccsnek pontosan milyen ,,körítése” lesz.

ÉMVillanyfényben úszott az új Diósgyőri Stadion
Miskolc - Szerdán este a szakemberek beállították az új Diósgyőri Stadion gyepszőnyegét megvilágító reflektorokat, így már majdnem teljes fényében pompázott az új aréna. Fotók: dvtk.eu/Szabó Krisztián [related-post post_id="3808735"] [related-post post_id="...

Miskolc, Mezőkövesd - Gyenge teljesítménnyel búcsúzott a labdarúgó Magyar Kupától a Diósgyőr. A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján tegnap este Mezőkövesden a Diósgyőri VTK együttese a Puskás AFC gárdáját fogadta. A pályaválasztó együttes egygólos előnnyel várta az összecsapást, kö...