„Kívánom, hogy a játékvezető vezessen mindig Szalonnán. Ő tudja, hogy miért mondom… ”

Akt.:
Sajószentpéter vs. Sajóvámos
Sajószentpéter vs. Sajóvámos - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 27. fordulójában három mérkőzést játszottak szombaton.

Sajószentpéter – Sajóvámos 2-2 (1-0)

Sajószentpéter, 50 néző. V.: Rendek.

Sajószentpéter: Mertus – Pasiczki (Takács), Sáfár A., Sáfár Zs. (Szikszai), Szaniszló, Mizser, Balogh, Horváth, Páró, Somogyi, Rapp (Vas). Edző: Balogh József.

Sajóvámos: Szendi – Lengyel, Stefán, Fejes, Hajkó, Hunyadi, Nagy, Sugár, Kovács, Csikós (Husonyicza), Paszternák. Edző: Sugár Szabolcs.

G.: Páró, Horváth, ill. Stefán, Fejes. Jók: az egész csapat, ill. Stefán, Csikós. Ifi: 6-0.

sajoszentpeter-sajovamos-m2-es-focimeccs01-st

Balogh József: – Tudom, hogy nem kell foglalkozni a játékvezetéssel, de ezt a mérkőzést több góllal meg kellett volna nyernünk, ám a játékvezető és az asszisztens elvett tőlünk két büntetőt és két gólt. Kívánom, hogy a játékvezető vezessen mindig Szalonnán. Ő tudja, hogy miért mondom…

Takács Gábor elnök: – Köszönöm a mai napon megjelent játékosoknak a hozzáállást. Nem játszottunk jól, de az utolsó percig küzdöttünk és egy pont lett a jutalmunk.


Sajósenye – Mályinka 2-3 (0-2)

Sajósenye, 50 néző. V.: Rúsz.

Sajósenye: Hankó K. – Hankó A., Balog, Balogh (Hankó L.), Hankó M., Glonczi (Hankó B.), Hankó I., Roha Roland, Vadász, Ermidi, Roha Róbert. Edző: Takács István.

Mályinka: Busa – Pál Kutas, Pápai (Béres), Kelemen, Szabó, Fészki, Poszuk (Porkoláb), Csoma (Gyenes), Tátrai, Szendrei (Tomencsák), Varga. Edző: Gór Bálint.

G.: Hankó I., Hankó L., ill. Poszuk, Csoma, Béres. Kiállítva: Kelemen (55.) Jók: Hankó A., Roha Róbert, Balog, ill. az egész csapat. Ifi: 3-1.

Takács István: – Egy félidő előnyt adtunk a vendégeknek. A második félidőben már csak az eredmény után futottunk, de így is döntetlenre hozhattuk volna a meccset.

Gór Bálint: – Nagyot küzdöttünk tíz emberrel. Hajrá Mályinka!


Miskolci VSC – Rudabánya 3-0 (2-0)

Miskolc, Szentpéteri kapu, 80 néző. V.: Suhaj,

MVSC: Román (Binda) – Jóner, Nyírkó, Péter, Nyíri (Tóth), Fizer B. (Novák), Kovács (Kemecsey), Kele (Csengeri), Orbán, Gál, Illovai. Edző. Jóner Gábor.

Rudabánya: Keller Á. – Tátrai, Kálló, Theisz (Keller D.), Kenéz, Kovács, Dányi (Veres), Szajkó, Guba, Fialka (Benedek), Ádám. Edző: Veres Béla.
G.: Péter, Kovács, Nyíri. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 2-0.

Jóner Gábor: – Hullámhegyek és hullámvölgyek, én eközben tengeri beteg leszek. Gratulálok a csapat győzelméhez!

Veres Béla: – Megérdemelt hazai győzelem. A továbbiakban el kell gondolkodnunk, hogy a labdarúgással akarunk e foglalkozni vagy egymással és a játékvezetővel? Gratulálok a hazai csapatnak.

ÉM


Illusztráció - Október 1-ig eltiltották a Szalonna játékosát - Labdarúgó fegyelmi határozatok
Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő határozatokat hozta a legutóbbi ülésén az elmúlt heti forduló után. Az MLSZ megyei igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő büntetéseket osztotta ki a múlt heti fordulóban kiá...