Labdarúgás

2024.05.10. 10:23

Lesz-e DVTK sorfal az FTC-nek? Szavazzon!

Az MTK Budapest játékosai (kékben) két hete sorfalat álltak az FTC-nek

Fotó: m4sport.hu

A labdarúgó NB I 32. fordulójában, szombaton 19.30-tól Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC meccset rendeznek. A találkozónak presztízs jelentősége van, igazi tétje nincs, ugyanis a Diósgyőr a bennmaradást már elérte, az esetleges nemzetközi kupaszereplés kivívására pedig nem csavarodtak rá a piros-fehérek, és ez már gyakorlatilag elérhetetlenné vált, míg a fővárosi csapat már hetekkel ezelőtt bebiztosította bajnoki címét.
Az FTC a 29. körben vált aranyérmessé, a Kisvárda MG elleni hazai 0-0-s döntetlen után, és rá egy hétre, amikor az MTK Budapest vendégei voltak, a mérkőzés kezdete előtt a hazai csapat sorfalat állt a pályára kivonuló ferencvárosi labdarúgóknak, így tisztelegve a bajnoki elsőségük előtt. Az FTC által 2-1-re megnyert mérkőzés után, a múlt hét végén a Debrecen VSC-t fogadta a zöld-fehér gárda, és ezen a meccsen a vendégek nem sorfalaztak, viszont a pályára kivonulás tartogatott különlegességet, mert az anyák napján tartott bajnokin, aki csak tehette a kezdőcsapatok tagjai közül, az édesanyjával, kézen fogva jött ki a kezdőkörbe.
A mostani meccs egyik nagy kérdése: lesz-e DVTK sorfal az FTC-nek? 

Ön szerint kellene sorfalat állnia a DVTK-nak az FTC pályára vonulásakor?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!