Labdarúgás

2024.05.05. 11:21

DVTK: megszólalt a tulaj a méretes zakó után

A diósgyőri focicsapat többségi tulajdonosa, dr. Magyar Mátyás elfogadhatatlannak nevezte a 7-0-t.

Dr. Magyar Mátyás

Fotó: Koncz Márton

A labdarúgó NB I 31. fordulójában, szombaton este megrendezett Újpest FC – Diósgyőri VTK mérkőzés után, amelyet a hazai csapat 7-0-ra (!) nyert meg, a diósgyőri focicsapatot működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa, dr. Magyar Mátyás is megszólalt, a klub honlapján a követező nyilatkozat jelent meg tőle: 
,,Mint szinte minden mérkőzést, a mostani meccset is a helyszínen néztem végig. A látvány és a teljesítmény elkeserítő és elfogadhatatlan volt. A DVTK címeres mezében ilyen teljesítményt semmilyen összeállításban, semmilyen taktikával nem lehet nyújtani. Száz százalékosan megértem a szurkolóink csalódottságát! Ez a vereség bár történelmi mértékű, innen is fel kell állni! Erről szól a sport, erre is tanítja a jellemet. Tanulni legtöbbször a hibáiból tud az ember, most az a legfontosabb feladatunk, hogy megoldjuk, kijavítsuk azokat a hibákat, amelyek ide vezettek.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!