Helyi sport

2024.05.05. 20:55

Azt csinálták, amit megbeszéltek, győztesen jöttek le a pályáról a Dunántúlon

Labdarúgás: NB II, 31. forduló

Szombathelyi Haladás – Kolorcity Kazincbarcika SC 1-3 (0-2)
Szombathely, 737 néző. V.: Móri (Bertalan D., Sinkovicz).
Haladás: Pálfi – Beronja (Horváth A., 89.), Jagodics M., Ene, Bolla G. – Erdei, Szakály A. (Zvekanov, 46.) – Horváth R. (Csernik, 46.), Rácz B., Mohos (Kelemen, 63.) – Katona I. (Pintér, 46.). Vezetőedző: Aleksandar Jovic.
Kazincbarcika: Tóth B. – Szekszárdi, Heil, Dobozi (Papp M., 78.), Kotula (Vincze D., 85.) – Kártik (Szabó B., 67.), Csilus, Csatári, Pekár (Ádám F., 78.) – Pethő (Kurdics, 67.), Pinte. Vezetőedző: Csábi József.

4. perc: Csatári futott el a jobb oldalon, lapos beadása után a középen érkező Kotula öt méterről a kapu közepébe helyezte a labdát, 0-1.
8. perc: Pethő futott el a bal oldalon, beadásába a bevetődő Horváth R, kézzel ütött bele, tizenegyes. A büntető során Pekár a bal sarokba lőtt, 0-2.
55. perc: Bal oldali beadás után Zvekanov becsúszva röviden mentett, Pekár pedig nyolc méterről, ballal a kapu közepébe lőtt, 0-3.
86. perc: Erdei jobb oldali szögletét Jagodics a felső lécre fejelte, a kipattanót Zvekanov öt méterről a jobb sarokba fejelte, 1-3.
Sárga lap: Mohos (40.), Jagodics (63.), Bolla (94.), ill. Csatári (43.).
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Aleksandar Jovic: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, utána már nagyon nehéz volt visszajönni a meccsbe. Az ellenfelünk minden helyzetét kihasználta, gratulálok a győzelméhez.
Csábi József: – Úgy érzem, megérdemeljük a gratulációt. Az első perctől kezdve fegyelmezetten, ,,kifeszítve", nagy akarással és nagyon nagy taktikai fegyelemmel csináltuk azt, amit megbeszéltünk. Egy jó csapat ellen teljesen megérdemelten nyertünk, még ilyen magabiztosan is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!