Beruházás

2024.05.04. 20:30

Korlátozzák a forgalmat, de cserébe megújul a távhővezeték

Megkezdődik az Avas második ütemében a távfűtési körvezeték építésének második szakasza.

Fotó: MW

Távfűtési vezetéképítési munkák kezdődnek május 6-tól a Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak és a Sályi utcai játszótér környezetében, ezért az említett házak között forgalomkorlátozás várható. A tervek szerint augusztus közepéig tartó munka eredményeként új, korszerű és energiatakarékosabb, közvetlenül földbe fektethető, előreszigetelt acél csővezetéket építenek be az Avasi lakótelep szolgáltatás üzembiztonságának növelése érdekében, tájékoztatta lapunkat a távhőszolgáltató cég, a Mihő Kft.

Nem okoz zavart a vízszolgáltatásban

Az építés miatt előreláthatólag május 13-tól 2024. május 31-ig, a Sályi István utca 24. és 26. szám alatti társasházak között az úttestet lezárják, továbbá két  Sályi utcai parkolóhelyet ideiglenes igénybe vesznek a munkások a kivitelezés lebonyolításához. A munkavégzéssel érintett közterületet, járdát, úttestet a munkavégzést követően a lehető leghamarabb, ha kell szakaszosan is helyreállítja a MIHŐ Kft. által megbízott vállalkozó. A vezeték építés munkálatai a távhőszolgáltatást és a melegvíz ellátást nem akadályozzák.  A vezetékcsere munkálataihoz kapcsolódó forgalomkorlátozások miatt a közlekedők szíves megértését és türelmét kéri a Mihő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában