boon.hu video

2024.05.06. 14:20

A Kollektív Alternatív Zeneműhely is tisztán írta a dalt (videó)

A vármegyei rendőr-főkapitányság rendhagyó prevenciós programjának legújabb közvetítő közege a Kollektív Alternatív Zeneműhely.

Boon.hu

Forrás: BAZ VRFK

Kollektív Alternatív Zeneműhely: Ezt a számot tisztán játsszuk, hallgassátok ti is tisztán! BAZ VMRFK: Tiszta zene! Tiszta buli! Tiszta Kék! Közös cél a pusztító alkohol- és drogfogyasztás visszaszorítása.

A Kollektív Alternatív Zeneműhely „Hangtemplom” című száma alább nézhető és hallgatható meg:

A Kollektív Alternatív Zeneműhely 2008 óta működik Budaörsön, egy zeneiskola és egy zenekar határmezsgyéjén – egyszerűbben fogalmazva zenei alkotóműhelyként.

„A Kollektív módszer középpontjában a közös zenei alkotás áll: diákjaink és tanáraink zenekari formációkat alkotva, saját szerzésű műveket írnak, rögzítenek és állítanak színpadra. Programjaink túlmutatnak a hagyományos zenei formákon, érték- és életközösséget teremtve, ahol mindannyian tanítunk és tanulunk. Diákjaink a bennük élő kreatív ösztön folyamatos és mélyreható megélése, megvalósítása révén teljesebb, egészségesebb ön- és világképet építhetnek fel. Fogalmazhatunk úgy is, hogy együtt térünk be zenélni a Hangtemplom láthatatlan falai közé” – írják magukról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában