Jubileum

2024.04.19. 11:00

Kilencvenedik születésnapot ünnepeltek Ózdon

Kilencvenedik születésnapját ünnepelte Tokaji Gáborné a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjában. Közel negyven vendég jelent meg a különleges eseményen.

Boon.hu

Tokaji Gábornét köszöntötték

Forrás: ozd.hu

Alkalomhoz illő, ünnepi dekorációkkal díszített teremben gyűltek össze a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjában a tagok, hiszen jeles eseményre hívták meg őket. Közel negyvenen köszöntötték Tokaji Gábornét kilencvenedik születésnapja alkalmából. A klub életében ez volt az első olyan ünnepség, melyen ilyen szép kort megélt társuknak gratuláltak a tagok. Dr. Olexa Renáta klubvezető a közösség nevében átadta a rózsacsokrot és a tortát - írta az ozd.hu

„A napközi történetében még ez az első, hogy valakit a kilencvenedik évfordulóján köszönthettük. Valika nagyon készült erre és nagyon örül ennek, hogy nagyon sokan eljöttek. Süteménnyel és tortával készültek erre a nemes alkalomra” - nyilatkozta dr. Olexa Renáta, a Bolyki Tamás úti Idősek Klubjának vezetője. 

Tokaji Gáborné Valika elmondta, hogy szeret a klub életében részt venni, szereti a közösséget, mert a hét több napján találkoznak a tagokkal, akikkel énekelnek, beszélgetnek, rajzolnak és egyéb szabadidős tevékenységben vesznek részt. A hosszú élet titkát pedig így fogalmazta meg. 

„A hosszú élet titka valóban az, hogy az ember egészségesen éljen és vidám legyen. Segítőkész legyen” - hangsúlyozta Tokaji Gáborné.

Dallal köszöntötték 

Az ünnepség további részében a klub tagjai a születésnapos kedvenc dalaival köszöntötték Valikát. A közösség minden résztvevője apró ajándékkal, süteményekkel, tortákkal és virágcsokrokkal üdvözölte a kilencven éves hölgyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában