Miskolci fürdők

2024.04.30. 07:00

Kicsit döcögve, de elindult a miskolci strandszezon

A Selyemréti Strand felkészült a nyári szezonra, így hétfőn megnyithatta kapuit. A meleg, napos idő is beköszöntött, így semmi akadálya, hogy a szabadtéri medencékbe csobbanjunk.

Galambos Eszter

Fotó: Bujdos Tibor

A létesítmény április 21 és április 28 között zárva volt. Ezen időszak alatt az úszómedencét fedő építmény oldalfalainak eltávolítása mellett, karbantartási, felújítási munkákat, többek között a medencék karbantartási, takarítási munkáit, a vízforgató, légkezelő berendezések tisztítását végezték tudtuk meg a strand közösségi oldaláról. 

Sajnos minden igyekezet ellenére mégsem sikerült mindent átvizsgálni, hiszen szintén az oldalon jelezték, hogy technikai okok miatt a dögönyözőmedence hétfőn 14 és 15 óra között nem üzemelt.

Strandolás nappal és éjszaka

Korábban május elseje volt a strandszezon rajtja a kültéri fürdőkben mindenhol, így Miskolcon is. Az egyre több beltéri attrakciónak köszönhetően a fürdők mindenhol négy évszakossá váltak, és csupán a kültéri medencéknél maradt meg a május eleji rajt. 

Annak aki szeretne szabadtéren egyet csobbanni, az az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben, Miskolctapolcán is megteheti, hiszen Anyák napi éjszakai élményfürdőzést szerveznek. Itt együtt ünnepelhetünk és relaxálhatunk akár a csillagos ég alatt, május 4-én 19.30 és 20.30 között.

Arra azonban, hogy a Barlangfürdő és tapolcai strand kültéri medencéi mikortól látogathatók, még várjuk a választ a Miskolci Fürdők Kft.-től, akiket levélben kerestünk meg ezzel a kérdéssel. Amint megkapjuk az információkat, cikkünket frissítjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában