Borzalom!

2024.05.10. 14:18

Drogtól ájultak el a mezőcsáti általános iskolások

Mezőcsáton a templomnál kiskorú gyerekek lettek rosszul, elájultak, az úttesten fekve találták őket tegnap délután.

Boon.hu

Mentőhelikopter szállította kórházba a férfit

Fotó: MW

Az esetről a gyermekek osztálytársának édesapja tájékoztatta a Hírklikket. A szülő elmondása szerint az Egressy Béni Általános Iskola tanulói közül három ötödikes, egy hatodikos és egy hetedikes gyerekről van szó, az ötödikesek a telefonáló apuka fiának osztálytársai. 

Négy mentőautó érkezett a helyszínre, azonban az egyik gyerekhez mentőhelikoptert kellett hívni, az apuka szerint a mentősök a gyerekek életéért küzdöttek. Az édesapa elmondta, nem ez az első eset, hogy Mezőcsáton a gyerekek hozzájutnak valamilyen droghoz. Hozzátette, ő maga is tett már tavaly rendőrségi feljelentést emiatt. A rendőrség akkor megjelent a szülői értekezleten és drogprevenciós előadást tartottak.

Nem öt, hanem hat gyermek

Kaszap Réka az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa a boon.hu érdeklődésére azt a tájékoztatást adta, hogy a helyszínről hat gyermeket szállítottak stabil állapotban kórházba.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettessel szemben – tájékoztatta portálunkat Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Megpróbáltuk elérni a gyermekek iskoláját, amennyiben sikerül, cikkünket frissítjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában