Hárman meghaltak egy balesetben Csobádnál

Akt.:
Összeroncsolódott kisbusz mellett helyszínelnek rendőrök Halmaj és Csobád között, a 3-as főút 211-es kilométerénél 2018. július 6-án, miután a jármű összeütközött egy kamionnal, majd egy személyautó is nekiütközött a járműveknek. A kisbuszban utazó három ember a helyszínen meghalt
Összeroncsolódott kisbusz mellett helyszínelnek rendőrök Halmaj és Csobád között, a 3-as főút 211-es kilométerénél 2018. július 6-án, miután a jármű összeütközött egy kamionnal, majd egy személyautó is nekiütközött a járműveknek. A kisbuszban utazó három ember a helyszínen meghalt - © MTI Fotó: Vajda János
Budapest – Három ember meghalt péntek este a 3-as főúton Csobádnál abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy kisbusz ütközött össze, majd egy személyautó is nekiütközött a járműveknek – tájékoztatta Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Közölte: a kisbuszban utazó három ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A baleset a főút 211-es kilométerénél, Halmaj és Csobád között történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát. Az autósok a baleset helyszíne melletti szervizúton kerülhetnek.

– MTI –