Friss hírek

2010.04.17. 20:11

VULKÁNI HAMU - Sztárokat is érintett a hamufelhõ terjedése

<p>Több híresség útját is megzavarta az Európa felett gomolygó, izlandi vulkánból származó hamufelhõ - számolnak be róla a hírügynökségek világszerte. A kaliforniai Coachella fesztivál több résztvevõje például lemondta a szereplést, Whitney Houstonnak pedig repülõ helyett kompon kellett eljutnia Írországba egy fellépésre.</p>

A kaliforniai Indio városában megrendezett Coachella fesztiválra a brit The Cribs, a skót Frightened Rabbit és a szintén brit Delphic sem tudott eljutni. Az sem biztos, hogy a brit szintetizátoros-énekes, Gary Numan fel tud-e lépni vasárnap. Néhány szerencsés zenekar - mint például a Gorillaz, a Muse, vagy a Florence and the Machine - a vulkáni hamufelhõ terjedése elõtt el tudtak jutni Kaliforniába, õk azonban attól tartanak, hogy nem tudnak hazamenni Nagy-Britanniába.

Whitney Houston repülõgép helyett komphajóval jutott el Nagy-Britanniából Írországba, hogy ott adjon koncertet. Szombaton már ismét Londonba utazott szintén komppal, hogy fellépjen az O2 Arénában. A popénekes Mika sem jutott el pénteki lisszaboni koncertjére, miután Párizsban ragadt.

A híres Tribeca filmfesztivál szerdán kezdõdik New Yorkban, de egyelõre senki sem mondta le a megjelentést. A mustrán csaknem 40 ország filmes termésébõl válogattak be alkotásokat idén.

A mozis szezon két legjobban várt alkotása, a Vasember 2 és a Robin Hood promóciós körútjai Londonban kezdõdnének egy hét múlva, de a filmek fõszereplõi, Robert Downey Jr, illetve Russell Crowe egyelõre nem jelezték, hogy nem jelennek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!