DVTK: Új stadionban, megújult indulóval

Akt.:
DVTK: Új stadionban, megújult indulóval
Miskolc – Újrahangszerelte a csapat legendás indulóját a zenekar.

Az őszi szezon kezdetére megújult a legendás DVTK induló. A diósgyőri focihimnuszt a REFLEX zenekar új köntösben, rockosabb hangzással hangszerelte újra. A felvétel egy budapesti stúdióban készült, ahol Lippényi Gábor, a legendás R-Go Zenekar billentyűse a stúdió vezetője. Ebben a stúdióban készültek az R-Go és Szikora Róbert, vagy éppen Zorán, Delhusa John, Tóth Gabi és Zalatnay Sarolta hangfelvételei is, de Tolcsvay László Mária evangéliuma rock operájának DVD felvételét is itt rögzítették.

– Úgy gondoltuk, más csapatok indulóit is meghallgatva, hogy itt az ideje hozzányúlni a dalhoz és egy modernebb, rockosabb hangszereléssel újra rögzíteni, ami jobban megfelel a mai kor igényeinek, és így legalább az új stadionban megújult induló szólhat – mondja Bárdos István, a zenekar frontembere.

letoltes-1_650

A felvételen az eredeti énekhangok szólalnak meg, vagyis Bárdos István, Báthori László, Kovács Kálmán, Regős Zsolt és Gulyás Szabina, hiszen az induló eredeti hangzásától a zenekar nem szeretett volna eltérni. Az újjászületett DVTK indulóhoz készült egy rövidebb és egy karaoke változat is. Néhány napja már a legnagyobb videómegosztó portálon is elérhető a felvétel, a visszajelzések pedig nagyon pozitívak.

letoltes_650

– Mindenkinek tetszik, jól sikerült beleilleszteni a stadionban rögzített hangfelvételeket, amelyeket vittünk magunkkal, így olyan hangzása van, mint, ha ott, a stadionban szólna éppen. Elvittük már a klubnak is, így semmi akadálya, hogy a szezon első hazai meccsén már ez az új verzió csendüljön fel a katlanban – tette hozzá Bárdos István.

letoltes-3_650

Természetesen a zenekar honlapján a Reflexrock.hu-n a Dalok menü alatt is megtalálhatók a felvételek és ugyanonnan le is tölthetők bárki számára.

– HI –2Rule-ban a Diósgyőr is
Miskolc - Nemzetközi felszerelésről magyarra váltottak a piros-fehérek. Három NB I-es labdarúgó klub közül csütörtökön a felcsúti Puskás Akadémiánál, valamint a Szombathelyi Haladásnál, míg pénteken a Diósgyőri VTK-nál is bejelentették, hogy az idei szezontól kezdődően – az addigi ismert világmár...

Jött, látott és ment Fülöp
Miskolc - Fülöp István mindössze fél szezont töltött el a Diósgyőrnél.Fülöp Istvánt, a romániai, magyar állampolgárságú középpályást 2017. januárjában szerződtette a DVTK az FC Botosani csapatától. A most 28 éves labdarúgó mindössze fél évet töltött el Diósgyőrben, tavaly nyáron egy évre kölcsöna...