A hyaluronsav jótékony hatása arcbőrünkre

2019.05.17. 14:39

A hyaluronsav jótékony hatása arcbőrünkre

Egy klinikai kutatás szerint, amelyet a Journal of Cosmetic Dermatology végzett, a hyaluronsav pozitív hatásai már 30 napon belül érezhetőek bőrünkön.

A kutatásban 40 olyan hölgy vett részt, akik korábban elváltozást, főként ráncosodást tapasztaltak a bőrükön. A kísérletben hyaluronsavat gazdagon tartalmazó kozmetikumokat alkalmaztak. Ezt követően mindannyian arról számoltak be, hogy bőrük sokkal szebb lett, és ezáltal fiatalosabbnak érezték magukat, csökkent a ráncaik mélysége, valamint javult az arcuk kontúrja is.

De mi is az a hyaluronsav?

Röviden egy csodaszer, amely óvja bőrünket a kiszáradástól és a ráncoktól. Mélyebb értelmezésben egy kenőanyag, amely az emberi szervezetben természetesen képződik, a bőr középső rétegében (az úgynevezett dermisben) termelődik folyamatosan. Kiemelt koncentrációban az ízületeinkben, a bőrben, valamint a szemben lelhető fel.

A hyaluronsav arra hivatott, hogy megőrizze a kollagént, felvegye a harcot bőrünk szárazságával szemben – növelve annak nedvességtartalmát –, valamint biztosítsa arcbőrünk rugalmasságát. Azonban szélesebb körben ismert jótékony hatásai mellett a hyaluronsav ízületi betegségek esetén fájdalomcsillapításra is alkalmazható.

Egyre idősödő bőrünkre sajnos jellemző a kiszáradásra való hajlam, valamint a ráncosodás. A hyaluronsav olyan komplex anti-aging összetevő, hogy nemcsak hidratál, de elsimítja a szem alatti mélyülő táskákat, és egyenletessé varázsolja arcbőrünket. Megoldást jelent a nap által fokozottan igénybevett, ráncosodó bőr számára, valamint a pattanásos bőrre is.

A gyors és hatékony felszívódást segíti a legkisebb szemcseméretű hyaluronsavat tartalmazó Helia-D Professional Hyaluron Argán őssejtes arckrém, amely minden bőrtípusra ajánlott, de főként vízhiányos, tónusát vesztett, öregedő bőrre. Míg a gyorsabb és látványosabb ránctalanító hatást a nagyobb molekulájú hidratáló krémek biztosítják, mint például a Helia-D Professional Hyaluron Feketenadálytő Őssejtes arckrém.

Akár a fentebb említett, akár további Helia-D termékekért keresse fel a webáruházat, és kényeztesse bőrét mihamarabb! Legyen a napi arcápolási rutin része egy hyaluronsavat tartalmazó krém használata, és élvezze jótékony hatásait. Engedje, hogy a hyaluronsav amellett, hogy megadja bőre számára a szükséges nedvességtartalmat, megszűntesse az esetleges ráncokat, és fiatalossá varázsolja arcbőrét.

(PR cikk)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!