Bulvár, celeb

2007.12.18. 09:59

Fergie a neten szexel

<p>Az énekesnő kihasználja a 21. század találmányait, és a világhálón pajzánkodik.</p>

A Black Eyed Peas bombázóvá faragott frontasszonya, Fergie is sokat köszönhet a telekommunikáció csodáinak. Mivel szinte az egész évet turnézással tölti, elég kevés időt van együtt vőlegényével.

De a Transformers sztárjának, Josh Duhamel-nek így sem kell nélkülöznie szerelme formás testét. Ha fizikailag nem is lehetnek közel egymáshoz, egy webkamerán keresztül láthatják a másikat.

Nemcsak beszélgetésekben merítik ki a videókontaktokat. Ms. Ferguson erotikus táncot lejt kedvesének, és a ruhái is lekerülnek róla. Sőt, amikor két koncert között hazamegy, akkor sem hagyják a sztriptízt a hálószobán kívül. Az ágyuk végében van egy rúd, amin előszeretettel vonaglik az énekesnő.

Fergie szerint a világjárásnak legalább annyi előnye van, hogy olyan helyekre jut el, ahová, amúgy nem menne. Valamint a karácsonyi ajándékok beszerzését is megkönnyíti, hogy húsz ország több száz boltjában keresgélhet a megfelelő meglepetés után.

Rengeteg mindent vásárolt Josh-nak, és mindent hazaküldet, de a színész nem nyithatja ki a dobozokat, csak a fenyőfa alatt.

Forrás: www.rtlklub.hu
További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!