Az ötödikről zuhant ki a kisfiú az Avason: a rendőrség vizsgálódik

Akt.:
Az ötödikről zuhant ki a kisfiú az Avason: a rendőrség vizsgálódik
Az ötödikről zuhant ki a kisfiú az Avason: a rendőrség vizsgálódik - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A rendőrség életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja, miként eshetett ki hétfőn dél körül egy avasi panelépület ötödik emeletéről egy 6 éves kisfiú, akit azóta is életveszélyes állapotban kórházban ápolnak.

Az avasi lakótelepen, a posta mögötti területen zuhant ki egy tízemeletes bérház ötödik emeleti lakásának erkélyéről egy 6 éves kisfiú. A szerencsétlen baleset hétfőn dél körül történt. Úgy tudjuk, az édesanya a konyhában dolgozott, a gyermek pedig az erkélyen játszott.

A mentőszolgálat munkatársai hosszú ideig stabilizálták a gyermeket, és életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Állapota felől érdeklődvén azt a választ kaptuk, hogy a család határozott kérésére nem adhatnak felvilágosítást.

baleset-04-aj Fotó: Ádám János ©

A helyszínen érdeklődve ott élőktől azt tudtuk meg, hogy az édesanya a konyhában dolgozott, a gyermek pedig az erkélyen játszott, amikor megtörtént a baleset.

Fotó: Ádám János Fotó: Ádám János ©

Egy magát szemtanúnak mondó hölgy a Facebookon – többek között – ezt írta: „Én szemtanúja voltam az egésznek, és a barátom is. Épp a kutyát sétáltattuk. Az erkélyről esett ki az ötödikről. Kiabáltunk, hogy hívják a mentőket, vagyis a barátom, mert én nem tudtam felfogni az egészet…”

baleset-13-aj Fotó: Ádám János ©

„Mindenki odaszaladt, reménykedtünk, hogy nem lesz nagy baja a kisfiúnak. Megmozdult, sírt, örültünk, hogy él. Az apuka éppen akkor érkezett meg munkából kocsival… Rosszul lett. Az anyának a rendőrök mentek fel szólni, hogy mi történt. A két szülőt is sokkosan vitték el a kórházba…”

A rendőrség vizsgálja

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalból eljárást indított. A szerencsétlen balesetet – a hivatalos megfogalmazással élve – „életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés vétség” elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálják.

ÉM-SZB


Életveszélyes állapotban az ötödikről kizuhant kisfiú

Életveszélyes állapotban van az a hatéves kisfiú, aki kizuhant egy panelház ötödik emeleti erkélyéről kora délután Miskolcon. Egyelőre nem tudni, hogyan történhetett a baleset.

Forrás: rtl.hu.


Miskolc – Életveszélyes állapotban kórházban ápolják a 6 éves kisfiút. A helyszínen érdeklődve ott élőktől azt tudtuk meg, hogy az édesanya a konyhában dolgozott, a gyermek pedig az erkélyen játszott, amikor megtörtént a baleset. Egy magát szemtanúnak mondó hölgy a Facebookon – többek között – e...