10 trükk, ami megmenti a nyaralását

Akt.:
10 trükk, ami megmenti a nyaralását
© Fotó: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tenger, homokos part és napozás, egy vízparti nyaralás főbb elemei. Elárulunk néhány praktikát, amely kellemetlen dolgoktól kímélheti meg.

Homok a talpon

1
Kellemetlen, amikor a tengerparton a homok rátapad az ember talpára, illetve megragad a lábujjai között. A homokszemek viszont könnyedén leperegnek, ha hintőporral dörzsöli be a bőrét.

Az értékek védelme

2
A legfrappánsabb megoldás, ha a kulcsait, a pénzét és a mobilját egy pelenkába csomagolja. Melyik tolvaj vinné el?

Vízmentes mobil

3
Egy hermetikusan zárható zacskó segít abban, hogy se a víz, se a homok ne tegyen kárt a készülékben.

Hideg üdítő

4
Mielőtt lemegy a strandra, egy műanyagflakon 1/3 részét töltse meg vízzel, és tegye fagyasztóba. Később öntse hozzá az üdítőt, így tovább hideg marad a flakon tartalma.

Homok nélkül

5
Egy felfújható medencével induljon a tengerpartra, így könnyedén elkerülheti, hogy mindene csupa homok legyen, szemben azzal, amikor csak egy plédet terít le.

Hideg papucs

6
Nem forrósodik fel a lábbelije, ha azt a felső résszel lefelé teszi le.

Tiszta flakon

7
Az üdítős palackja nem lesz koszos, ha azt beleteszi egy műanyag pohárba.

Műanyagfólia a mobilra

8
Megvédheti a mobilját a homoktól és a vízcseppektől, ha azt műanyagfóliával tekeri körbe.

Leégésre

9
A lefagyasztott aloe vera segíthet a leégett bőr kezelésében, egyszerűen vegyen egy flakon aloe vera gélt, és jégkockatartóba téve hűtse le.

Fújjon lufit

11
Ha a sok víztől bedugult a füle, akkor fogja be az orrát, és kezdjen el fújni egy léggömböt, néhány pillanat múlva újra tisztán fog hallani.

(Brightside)


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Segítünk, hogy könnyebben el tudja viselni a kánikulát. Remek praktikákat gyűjtöttünk össze, amelyeket érdemes kipróbálni. 1. Étkezzen többször, de egyen kisebb adagokat. Kerülje a a magas fehérjetartalmú ételeket, amelyek emésztése hosszabb időt vesz igénybe. ...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mikor sátorozott legutóbb? És tervezi mostanában? Remek praktikákat gyűjtöttünk össze, amelyek megkönnyítik az életét a kempingezés alatt. Egy szöszeltávolító henger segítségével könnyedén összeszedheti a ruhájára került rovarokat. Törje meg otthon a tojá...