10 belsőépítészeti trükk, amivel egy pillanat alatt átalakíthatja a lakást

Akt.:
10 belsőépítészeti trükk, amivel egy pillanat alatt átalakíthatja a lakást
© Fotó: brightside.me
A profi dizájnereknek számtalan ötletük van arra, hogyan lehet átalakítani egy otthont. Ezek közül osztunk meg néhányat, hogy a lakása még varázslatosabbá váljon.

Hangsúlyos falak

a
A színes szoba izgalmas. Nem muszáj minden falat kifesteni, elég az egyik oldalt és jó ötlet lehet a fa elemek használata.

Átlátszó bútorok

b
Ez a trükk kiválóan működik a kicsi stúdióapartmanoknál, mert az átlátszó bútorok azt az illúziót keltik, hogy nagyobb a helyiség.

Hétköznapi bútorok egyedien

c
Vegyen egy vödör festéket és néhány lécet, majd alakítsa úgy a bútorokat, ahogyan kedve tartja. A legegyszerűbb darabokból igazi kincset varázsolhat az otthonába.

Tükörkeret, mint ablak

d
A tükör és az ablak kerete nem csak hasonlítanak egymásra, de vizuálisan több teret is teremt a szobában.

Növények

e
A növények még a legunalmasabb bútorokat is képesek élettel megtölteni. Tegye azokat a polcra, vagy a szoba különböző szögleteibe.

Könyvek, mint dizájnelemek

f
Nem szükséges elrejteni a könyveket egy polcon, a színes gerincek a radiátor belsejében is jól mutatnak.

Különböző székek

g
Unalmas és régimódi ugyanolyan székeket tenni az ebédlőasztal köré, a dizájnerek most a különböző stílusokat keverik, a lényeg viszont az, hogy a székek színe azonos legyen, vagy a kialakításuk hasonló legyen.

Szokatlan fények

h
A dekor fények különleges hangulatot adnak a szobának, különösen akkor, ha azt fényképekkel dekoráljuk.

Szobaelosztók

i
A szobaelosztó kiváló lehetőség arra, hogy a területek elválassza egymástól és különböző hangulatokat tudjon teremteni a lakásban.

Ablakülés

j
Az ablak melletti tér különösen előnyös hely a relaxációra. Tegyen oda egy padot, vagy akár egy komplett kanapét.

(Brightside)


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Változtatna valamit az otthonán, de nem tudja, hogy mit is kellene? Akkor adunk néhány tippet, amit érdemes megfontolnia. Megfelelő színválasztás A szoba színe befolyásolhatja a lakás méretét, például a világos színek jóval nagyobbnak mutatják a tereket. A b...